Ochrana osobních údajů

Váš web musí splňovat požadavky GDPR

Ochrana osobních údajů

  1. Bc. Zbyněk Meloun, se sídlem Za Drupolem 382, 252 62 Horoměřice, IČ: 76270874, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, zpracovává jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, v případně poptávky služeb dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  2. Všechny tyto údaje (jméno a příjmení, telefon a emailovou adresu) jsou zpracovávány za účelem vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo pro odpověď na Vámi vznesený dotaz. Toto zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Výše uvedené osobní údaje budou Bc. Zbyňkem Melounem zpracovávány po dobu jednání o zakázce mezi vámi a Bc. Zbyňkem Melounem, nejdéle však 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů provádí Bc. Zbyněk Meloun, který je správcem osobních údajů. Získané osobní údaje mohou zpracovávat další poskytovatele zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Bc. Zbyněk Meloun nevyužívá.
  4. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a  nechat je aktualizovat nebo opravit,
    • Požadovat vymazání výše uvedených osobních údajů– tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Nastartujto.cz

Zavolejte nebo nám napište

Stehlíkova 1012/25
Praha-Suchdol

Máte dotaz k GDPR? Napište nám.