Vyberte stránku

Ochrana osobních údajů

Váš web musí splňovat požadavky GDPR

Ochrana osobních údajů

  1. Bc. Zbyněk Meloun, se sídlem Za Drupolem 382, 252 62 Horoměřice, IČ: 76270874, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, v případně poptávky služeb zpracovává dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  1. Všechny tyto údaje (jméno a příjmení, telefon a emailovou adresu) jsou zpracovávány za účelem vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo pro odpověď na Vámi vznesený dotaz. Toto zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Výše uvedené osobní údaje budou Bc. Zbyňkem Melounem  zpracovávány po dobu jednání o zakázce mezi vámi a Bc. Zbyňkem Melounem, nejdéle však 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  1. Zpracování osobních údajů provádí Bc. Zbyněk Meloun, který je správcem osobních údajů. Získané osobní údaje však pro Bc. Zbyňka Melouna mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: Jana Nevtípilová, IČ 06573967, se sídlem tř. Svornosti 893/48, 779 00, Olomouc – Nová Ulice, zapsaná v živnostenském rejstříku, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Bc. Zbyněk Meloun nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a  nechat je aktualizovat nebo opravit,
    • Požadovat vymazání výše uvedených osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Nastartujto.cz

Zavolejte nebo nám napište

Stehlíkova 1012/25
Praha-Suchdol

Máte dotaz k GDPR? Napište nám.